انگلیس ۱۰۰ نفتکش روس موسوم به «ناوگان سایه» را تحریم کرد ترامپ خواستار برقراری آتش‌بس ۳۰ روزه در جنگ اوکراین شد آیت‌الله جوادی آملی به نجف اشرف سفر کرد+ جزئیات تداوم درگیری‌های مرزی بین هند و پاکستان (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی شنبه به عربستان و قطر سفر خواهد کرد دو نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: خادمی امام رضا علیه‌السلام افتخار من است عراقچی وارد مشهد شد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی: امیدواریم در سال آینده جشن اتمام مشکلات زیرساختی مدارس را داشته باشیم امامی‌راد: زبان‌ها در شأن مقام معلم قاصر است مترو تهران فردا (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است کاردینال آمریکایی «رابرت فرانسیس پرِووست» پاپ جدید کیست؟ + جزئیات ویدئو | انتشار تصاویر پایگاه زیرزمینی پهپادی نیروی دریایی سپاه برای اولین بار معاون وزیر کشور: از ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ تا پایان تابستان، پنجشنبه‌ها در سراسر کشور تعطیل است دود سفید در واتیکان | پاپ جدید انتخاب شد + عکس و فیلم رایزنی تلفنی عراقچی با همتای پاکستانی‌اش پس از گفت‌و‌گو با مقام‌های هند افزایش ۳۰ درصدی حقوق رزیدنت‌ها و استقبال کم دانشجویان پزشکی از برخی تخصص‌ها عراقچی با مشاور امنیت ملی هند دیدار کرد افزایش ساعت کار مترو تهران هم‌زمان با تغییر ساعت کاری از شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) سران چین و روسیه برای ایفای نقش فعال درباره موضوع هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کردند ۲ تفاهم‌نامه اجرایی بین وزرای خارجه ایران و هند تبادل شد ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی و شناورسازی ساعت کار والدین شاغل اعلام شد سرلشکر باقری: تجهیزات وزارت دفاع متناسب با نبردهای روز دنیاست معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: اگر بخواهیم به توسعه کشور فکر کنیم، باید نقش شورا ثمربخش‌تر و بیشتر شود آخرین وضعیت درگیری‌ها میان هند و پاکستان | اسلام‌آباد ۱۲ پهپاد هندی را خنثی کرد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو: ایران یک چالش بزرگ است دبیر شورای عالی امنیت ملی: خطوط قرمز ما در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا کاملا مشخص است امیر واحدی: نبروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل قرار دارد
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: ۵ خودرو از خط تولید خارج شد | دولت هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد

  • کد خبر: ۱۷۹۲۶۱
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۲
سخنگوی دولت: ۵ خودرو از خط تولید خارج شد | دولت هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد
سخنگوی دولت در رابطه با شایعه‌ افزایش قیمت بنزین در فضای مجازی گفت: دولت نه تنها هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد، بلکه این امر را حتی در دستور رسیدگی هم قرار نداده است.

به گزارش شهرآرانیوز علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی در بین دانشجویان دانشگاه زنجان، با بیان اینکه ساخت سالانه به طور میانگین یک میلیون مسکن برای کشور ضرورت دارد، اظهار داشت: دولت سیزدهم یک تفاوت جدی با دولت‌های قبل از خودش دارد و آن تفاوت این است که وقتی یک چیزی برای کشور ضرورت داشته باشد باید آن را انجام بدهد.

سخنگوی دولت با بیان اینکه اگر یک ناترازی را امروز در بازار مسکن شاهد هستیم نتیجه آن است که در سال‌های گذشته یک میلیون مسکن در کشور ساخته نشده است، تصریح کرد: اگر این میزان مسکن سالانه در کشور ساخته می‌شد، شاهد ناترازی، کمبود و دچار جهش‌های قیمت مسکن نمی‌شدیم.

نگاه دولت در حوزه مسکن روشن است

وی با اشاره به اینکه در حوزه مسکن نگاه دولت روشن است، ضمن اینکه مسکن در چهار محور ساخته می‌شود، افزود: همین نگاه هم در وزارت راه و شهرسازی حاکم است.

جهرمی سهم مسکن روستایی را ۲۰۰ هزار در سال اعلام کرد و گفت: مسکن بافت فرسوده در اولویت بازسازی قرار دارند ضمن اینکه مسکن ویژه محرومین که در سبد آن حدوداً ۵۰۰ هزار مسکن گنجانده شده است با حمایت نهاد‌هایی همچون کمیته امداد، ستاد اجرایی، بنیاد مستضعفان به صورت جمعی ساخته می‌شود.

سخنگوی دولت همچنین به مساکنی که در شهر‌ها با آن در ارتباط هستیم و یا زمین‌های که مربوط به دولت است، اشاره کرد و ادامه داد: در همه حوزه‌های مسکن مشخص است که چه تعداد باید مسکن ساخته شود.

وی با بیان اینکه ما متاسفانه با برنامه زمانبندی که در حوزه مسکن داشته‌ایم، نتوانسته‌ایم حرکت کنیم، افزود: یکی از دلایل اصلی این موضوع بحث تامین نقدینگی است.

جهرمی با بیان اینکه دوره‌های تورمی بالایی را طی می‌کنیم بنابراین نباید اقدامات ما اقدامات تورم‌زا باشد، ادامه داد: آفت خلق نقدینگی در ساخت مسکن، تورم را به دنبال دارد، لذا با آن سرعتی که می‌خواستیم نتوانسته‌ایم پیش برویم.

وی گریزی به وضعیت صنعت خودرو سازی زد و گفت: میزان تولید خودرو در کشورمان در سال ۹۹، ۷۵۰ هزار خودرو بوده است این در حالی است که در سال ۱۴۰۱ به یک میلیون و ۳۴۰ هزار خودرو رسید.

سخنگوی دولت از خروج ۵ خودرو از خط تولید که دارای استاندار پایینی بودند خبر داد و افزود: دولت در حال حاضر در کیفیت و کمیت صنعت خودرو تمرکز ویژه‌ای کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با جابه‌جایی معاون سیاسی وزیر کشور گفت: وزیر کشور برای اینکه تنش و اختلاف و چالشی در سال انتخابات پیش نیاید، به این جمع‌بندی رسید که معاون سیاسی خود را جابه‌جا کنند.

پیشرفت ۶۰ درصدی در حوزه شبکه ملی اطلاعات

جهرمی در رابطه با اینکه چرا در جنگ نرم و جنگ رسانه‌ای دولت سرمایه‌گذاری خوبی نکرده است، بیان داشت: در این رابطه ما هم در حوزه زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاری نکرده‌ایم و هم در زمینی می‌جنگیم که حکمرانی آن در اختیار رقیب‌ماست.

سخنگوی دولت با بیان اینکه در حوزه مذکور نقاط ضعف داریم، افزود: در حوزه نرم‌افزاری روبنا سرمایه‌گذاری کمی شده است ضمن اینکه دولت در هر دو مورد تلاش می‌کند که به مسیر برگردد.

وی با بیان اینکه دولت تمرکز ویژه‌ای در حوزه شبکه ملی اطلاعات دارد، گفت: در حال حاضر پیشرفت کشور در حوزه شبکه ملی اطلاعات به ۶۰ درصد رسیده است.

جهرمی در رابطه با شایعه افزایش قیمت بنزین در فضای مجازی گفت: دولت نه تنها هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد، حتی این امر را در دستور رسیدگی هم قرار نداده است.

سخنگوی دولت در رابطه با اخذ مالیات افزود: پیش از آغاز فعالیت دولت، مالیات ۲۵ درصد بود این در حالی است که در این دولت در حال حاضر ۱۸ درصد مالیات اخذ می‌شود، درصد مالیات را کاهش داده‌ایم و به جای آن جلوی فرار مالیات را گرفته‌ایم.

وی در رابطه با بورس نیز گفت: در این راستا دولت صندوق تثبیت بورس را ایجاد کرد، هرگز دولت نگاهش به بورس به چشم قلک نبوده است.

جهرمی با بیان اینکه کشور با یک بازار معیوب مخربی مواجه بود که به تدریج سعی کرده است بازار بورس را به یک ثبات نسبی برساند، بیان داشت: دولت نگاهش به سهامداران بورسی نگاه حق‌الناسی دارد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->